bg-banner

De toekomst liegt niet

Innovaties die vandaag nog fictie lijken, zijn morgen misschien al realiteit.

Download eBook

Wanneer het voor u tijd wordt om te gaan werken met een technologie als Artificiële Intelligentie (AI), dat kunnen we niet voorspellen: de timing zal voor elke sector en voor elke organisatie anders zijn. Maar dat een dergelijke technologie voor grote verschuivingen in de markt zal zorgen, dat is wel zeker.

Laat u niet inhalen door nieuwe technologieën of afremmen door oude. Met een betrouwbare en flexibele IT-basis bent u alvast voorbereid en creëert u meer tijd, ruimte en budget om te focussen op slimme toepassingen van AI, Machine Learning, Internet of Things (IoT) en Blockchain in uw sector.

Met een hybrid cloud-omgeving en de juiste services creëert u een stevige, veilige en flexibele IT-basis waarmee u voordeel kunt halen uit elke nieuwe technologie wanneer de markt, uw organisatie en uw klanten daar klaar voor zijn.

Case studies

In de praktijk

Lees hier een aantal succesverhalen hoe een betrouwbare en flexibele IT-basis zorgt voor meer tijd, ruimte en budget om te kunnen focussen op klantgerichte innovaties.

 
 

Wie autoschade heeft, wil die graag zo snel mogelijk laten herstellen. Carglass® bood al zo’n efficiënte service voor schade aan autoruiten maar doet dat sinds enige tijd ook voor carrosserieschade door de overname van het Care Carrosserie-netwerk, goed voor ruim 350 medewerkers en een twintigtal vestigingen.

Carglass® Carrosserie koos voor een IT-infrastructuur in de Cheops Cloud. Ook het beheer is volledig uitbesteed. Dankzij de schaalbaarheid en flexibiliteit van de Cheops Cloud was Carglass® Carrosserie in staat om haar IT-omgeving naadloos te integreren binnen Carglass. Carglass® Carrosserie hoeft zich geen zorgen te maken over beveiliging of beschikbaarheid, en kan zich volledig toeleggen op zijn befaamde klantenservice.

Lees de case study
 
 

Voor doe-het-zelfketen Hubo is een altijd beschikbare IT-omgeving steeds belangrijker om de business flexibel te ondersteunen. Daarom besliste de onderneming om hun servers onder te brengen in het datacenter van Cheops. Op die manier kan Hubo rekenen op een maximale bedrijfscontinuïteit en groeimogelijkheden.

Hubo heeft zelf nog een datacenter op de hoofdvestiging in Wommelgem, maar dat was te klein geworden. Toen een uitbreiding nodig was om de groei van haar activiteiten op te vangen, drong een strategische beslissing zich op. 

Lees de case study
 
 

Port+ is een dienstverlener actief in de Antwerpse haven. Het bedrijf centraliseert alle informatie rond de aankomst en vertrek van zeeschepen. Een kwaliteitsvolle IT-infrastructuur en  ondersteuning is dus van kritiek belang voor de activiteiten van Port+. Deze nichespeler zocht daarom een oplossing op maat en vond deze bij Cheops.

24u op 7 is het team van Port+ in de weer om informatie te verstrekken over de sluizen die toegang bieden tot het havengebied. Daarnaast heeft het team van Port+ expertise in douanerechten en transport van gevaarlijke goederen. 

Een kwaliteitsvolle IT-infrastructuur en -ondersteuning is dus van kritiek belang voor de activiteiten van Port+. Deze nichespeler zocht daarom een oplossing op maat.

Lees de case study

Technologieën als AI, Machine Learning, Blockchain en IoT zullen sneller dan u denkt in elke sector nieuwe mogelijkheden scheppen. Als onderneming moet u telkens de juiste keuzes maken: waarin investeren, op welke termijn en met welke verwachtingen van leveranciers, partners en klanten moet u rekening houden? Dat is telkens een complex vraagstuk. De juiste investeringen op het beste moment kunnen uw onderneming een enorme boost geven richting innovatie en groei. 

Te snel meegaan in elke hype is zeker niet ideaal, maar omgekeerd is het uitstellen van cruciale stappen soms fataal, als u daardoor de boot mist en uw concurrenten niet meer kunt inhalen.

Download ons eBook

Waarom hybrid cloud als springplank naar AI, Machine Learning, Blockchain en IoT? Zo bent u klaar voor innovatie en transformatie. Lees er alles over in ons eBook.

Pages from eBook - Neem voorsprong met de Hybrid Cloud